Učešće beogradskih klubova na prvenstvima Beograda u 2011. godini

Kao i prethodne, i ove godine ćemo na početku dati pregled ućešća beogradskih klubova na regionalnimm prvenstvima u pojedinačnoj konkurenciji, u svim uzrasnim skupinama. Naravno, ovaj pregled ne predstavlja zvaničan izveštaj Džudo saveza Beograda, već samo naš pokušaj da damo mali doprinos u praćenju aktivnosti beogradskih džudo klubova na takmičenjima u organizaciji DžSB. Učešće na tim takmičenjima predstavlja jednu od osnovnih statutarnih obaveza klubova, a od toga zavisi  da li će klubovi imati pravo glasa na narednoj Skupštini DžSB kao i raspodela budžetskih sredstava.

Za ovaj pregled nije uzeto u obzir Prvenstvo Beograda za poletarce, jer se po odluci Džudo saveza Srbije iz 2011. godine više ne organizuju prvenstva za poletarce  kao zvanična takmičenja.

Ono što se iz izveštaja može videti je da je najviše takmičara  izveo ODžk Beograd, pored koga se izdvaja i DžK Crvena Zvezda. Primetno je, takođe, da sve veći broj klubova, zbog malog broja izvedenih takmičara ne ispunjava uslove za učešće na Skupštini sa pravom glasa.

Pregled učešća takmičara i klubova na beogradskim prvenstvima u 2011. godini

Advertisements

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s